VMV.KIEV.UA 13 марта 2024

Інтер'єр вашої вітальні або їдальні може стати справжнім оазисом затишку та гармонії завдяки колекції меблів ІНЕС ВМВ (сосна) від української фабрики VMV Holding. Ці чудові меблі ідеально підходять для облаштування просторих кімнат, де панує світло. Вироблені з ламінованої ДСП в ніжному відтінку сосни норвезької з виразною фактурою необробленого дерева, вони додають приміщенню природнього шарму та елегантності.

Фото меблів для дому Інес ВМВ
Меблі для дому Інес ВМВ

Читати далі →

VMV.KIEV.UA 7 марта 2024

Асортимент серії дитячих меблів Алекс ВМВ має в складі два зручних комоди для сповивання з розкладними поверхнями: 2D1S та 1D3S.

Фото пеленального комоду 1D3S Алекс ВМВ
Комод Алекс ВМВ з нішею, шухлядами та закритим відділенням

Читати далі →

VMV.KIEV.UA 29 февраля 2024

Серія меблів для дому Даміс ВМВ приваблює простим сучасним дизайном модулів кольору «дуб сонома», доповненим зручними видовженими пластиковими ручками, містить усі необхідні елементи для формування практичних комплектів до вітальні.

Фото меблів для вітальні Даміс ВМВ

Читати далі →

VMV.KIEV.UA 22 февраля 2024

Двоспальне ліжко Джульєтта ВМВ у вишуканому колірному сполученні природних відтінків дуб арканзас темний / бронза наповнить інтер'єр відчуттям затишку та умиротворення.

Фото ліжка для спальні Джульєтта ВМВ
Ліжко Джульєтта ВМВ

Читать далее →

Мебель ВМВ 15 февраля 2024

Меблі Лавенда ВМВ привертають увагу незвичайним колірним рішенням. Світлі корпуси та фасади, виконані в ніжному відтінку сосна норвезька, гармонійно поєднуються з темними горизонтальними поверхнями та відкритими полицями в кольорі дуб шоколадний. Масивні підстави, потовщені боковини та виступаючі карнизи вирізняють колекцію споміж інших.

Вітальня ЛАВЕНДА ВМВ

Вітальня ЛАВЕНДА ВМВ

Читать далее →

VMV.KIEV.UA 8 февраля 2024

Продивляючись каталоги в пошуках меблів до їдальні, хочеться знайти не лише стильні та практичні рішення, але й такі, що створюватимуть атмосферу затишку та тепла. З готовими комплектами від української фабрики VMV це легко зробити!

Фото комплекту меблів у їдальню Нортон ВМВ
Комплект у їдальню Нортон ВМВ

Читати далі →

VMV.KIEV.UA 31 января 2024

Обираючи меблі Верне ВМВ для оформлення інтер'єру ви наповните кімнати чарівною магією комбінації білого кольору з поверхнями відтінку дуб кам'яний. Скандинавські мотиви меблів Верне підкреслюють рамкові фасади та виразні чорні ручки.

Фото комплекту меблів у вітальню Верне ВМВ
Комплект у вітальню Верне ВМВ

Читати далі →

VMV.KIEV.UA 24 января 2024

Головною кімнатою оселі не обов'язково має бути вітальня. Комплект Соло ВМВ дозволить створити універсальний простір для роботи і відпочинку в одному приміщенні. Світлі фасади кольору «дуб сонома» прикрашають елементи темного відтінку «венге» та видовжені чорні ручки, що додає комплекту геометричності.

Фото комплекту для кабінету Соло ВМВ
Комплект для кабінету Соло ВМВ

Читати далі →

VMV.KIEV.UA 18 января 2024

Чотиридверна шафа Рiко ВМВ з трьома місткими відділеннями не тільки по-справжньому прикрасить кімнату, а і легко організує зберігання речей як у вітальні, так і в спальні чи передпокої.

Фото шафи із дзеркалами Рiко ВМВ
Чотиридверна шафа Рiко ВМВ з двома дзеркалами та трьома шухлядами

Читать далее →

VMV.KIEV.UA 10 января 2024

Оптимальний за складом комплект Соло ВМВ з нейтральними фасадами кольору «дуб сонома», горизонтальними смугами темного відтінку «венге» і видовженими чорними ручками – готове рішення для меблювання кімнат в стилі мінімалізм та інших сучасних напрямків.

Фото меблів для спальні Соло ВМВ
Спальня Соло ВМВ дуб сонома

Читати далі →