Елегантна вітальня та їдальня з меблями ІНЕС ВМВ

13 марта 2024
Мебель VMV Holding

Інтер'єр вашої вітальні або їдальні може стати справжнім оазисом затишку та гармонії завдяки колекції меблів ІНЕС ВМВ (сосна) від української фабрики VMV Holding. Ці чудові меблі ідеально підходять для облаштування просторих кімнат, де панує світло. Вироблені з ламінованої ДСП в ніжному відтінку сосни норвезької з виразною фактурою необробленого дерева, вони додають приміщенню природнього шарму та елегантності.

Фото меблів для дому Інес ВМВ
Меблі для дому Інес ВМВ

Фрезеровані фасади меблів виконані з особливою увагою до деталей, що додає їм вишуканості та глибини. Мініатюрні чорні ручки з алюмінієвими елементами доповнюють фасади,  створюючи гармонійну композицію. В модулях використовуються петлі Hettich та напрямні повного висуву, що гарантує плавне і безшумне функціонування шухляд та дверей, а також додаткову зручність під час повсякденного використання меблів.

Фото ручки меблів для дому Інес ВМВ
Ручки меблів для дому Інес ВМВ

Меблі Інес ВМВ забезпечать вашу вітальню та їдальню природною естетикою і радуватимуть своєю функціональністю. З цією колекцією ви зможете створити особливий куточок у вашому домі, куди буде завжди приємно повертатися і насолоджуватися атмосферою затишку та краси.